ADULTS ONLY

BUNGALOURI premium

Camera ta este de fapt o oaza intima care te invita la odihna, iti asigura tot confortul, te inspira sa iti atingi scopul calatoriei. Esti alintat de atingerea senzuala a asternuturilor premium, esti exaltat de mirosul proaspat, ca intr-o dimineata cu soare dupa ploaie, tot ce ai nevoie este aici.. vei avea nopti magice si zile pline de energie! 

CUIBUL

Intimitate in natura

Doua bungalouri mai mari, pe micropiloni, in care natura revarsa calmul si prospetimea prin vitrajele mari, te invita sa petreci momente memorabile. Bucura-te de arhitectura cuiburilor, ale carei linii minimaliste, materiale sanatoase si design organic iti asigura tot confortul unei camere de hotel premium aici, la poalele padurii dealului Paratel. Lasa CUIBUL sa te invaluie, sa te rasplateasca si bucura-te de tine, de voi..

Pat dublu 160/200

Baie cu dus

WiFi

Suprafata 23 m2

Acces persoane cu dizabilitati

Micul dejun inclus

Rezervă următoarea Experiență

CUIBUSORUL

Micul templu

Comfortul premium, intimitatea si senzualitatea sunt perfect imbinate in cuibul ce te asteapta.. sa te rasfete, sa te cuprinda. In cuibul tau vei gasi cel mai bun loc pentru a te relaxa, a crea, a planifica.. lasa linistea sa te cuprinda, inspiratia sa curga, pasiunea sa te implineasca, incarca-te cu SEMNIFICATIE.

Pat dublu 140/200

Baie cu dus

WiFi

Suprafata 14 m2

Priveliste deschisa

Micul dejun inclus

Rezervă următoarea Experiență

Activitati

Cand esti aici.. stai, odihneste-te, relaxeaza-te, conecteaza-te, incarca-te, fa miscare, prioritizeaza, planifica, structureaza, creeaza, scrie, citeste, iubeste, imbratiseaza, impartaseste, cunoaste, exploreaza, joaca-te, bucura-te, fii recunoscator, fa pace si, din nou.. STAI o clipa, RESPIRA.

Descopera locul minunat in care te afli, descopera oamenii, povestea..

Arhitectura  sustenabila

VERNACULAR & MINIMALISM

text cu detalii referitoare la proiect

Turism sustenabil

ecoturismul

text cu detalii referitoare la proiect

Politica PORTAL EcoResort

kjdfhgjjkjkhgjh

text cu detalii referitoare la proiect

ro_RO