antreprenor // owner

Anca Munteanu

PORTAL Village are ca piatră de temelie dorința de a inspira certitudine, frumusețe, confort și echilibru.

Oferim servicii de ospitalitate de calitate, promovăm simplitatea sofisticată și beneficiile eco-divertismentul. 

Ajutat de cadrul natural ”wild” în care este construit, PORTAL Village facilitează conectarea clienților la o starea edenică, fără a sacrifica condițiile specifice zonei lor de confort de tip ”urban”.

Primenesc locul și vă aștept, cu timp, să treceți Pragul acestui spațiu consacrat libertății personale, creației, elevației spirituale și confortului interior!

VALORILE NOASTRE

SUSTENABILITATEA

Suntem o afacere sustenabilă. Pentru a putea rosti aceste cuvinte am implementat și protejat încă de la stadiul de proiectare abordarea holistică a provocării pe care o presupune existența acestei afaceri. Așa că, pentru noi, cea mai importantă valoare este de “a răspunde nevoilor prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”*

*Raportul Brundtland

EXCELENȚA

Investim continuu în oamenii din echipa noastră.

Monitorizăm și analizăm satisfacția clienților PORTAL Village.

Spunem ce facem. Facem ce spunem. Spunem adevărul de fiecare dată!

Rezervă următoarea Experiență

CONCEPT SLOW LIVING

Conceptul în sine reprezintă o piesă de domino generată de mișcarea lui Carlo Petrini și a grupului de activiști care au format Slow Food, o acțiune civică menită să apere tradițiile alimentare regionale în Roma anilor ‘80. Așadar, o contra reacție a normelor stabilite de ”secolul vitezei”, care de atunci a influențat continuu și benefic bio-ritmul societății contemporane occidentale. 

Pe măsură ce s-a descoperit că mai repede nu este întotdeauna mai bun, oamenii au adoptat cuvântul ”slow/lent” pentru mai multe domenii din viața de zi cu zi, food, travel, gardening, design, fashion, care însumate compun genericul slow living.

PORTAL Village invită la încetinirea ritmului ca și condiție esențială pentru a surprinde esențialul! Considerăm că încetinirea ritmului vieții și plasarea adevăratelor noastre valori în centrul stilului nostru de viață participă direct la formarea unei noi paradigme, a unei mentalități slow living, care ne determină să trăim în cunoștință de cauză, să luăm decizii conștiente și bine intenționate, în beneficiul propriei bunăstări, extinsă la nivel de micro-sistem și eco-sistem.

”Slow living este despre crearea de timp, spațiu și energie pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru noi în viață, așa că întreabă-te ce ai de câștigat!”  Brooke McAlary 

Rezervă următoarea Experiență
ro_RO