"

antreprenor // owner

Anca Munteanu

Sinceritate |  Durere | Mărturisire 

Proiectul, înainte de a fi un Portal Village, a avut forma durerii existențiale în care m-am zbătut ani la rând, o durere indefinită, care se declanșa periodic, ori de cîte ori puneam presiune pe mine în încercarea de a face performanță în orice, de a străluci, de a inova, de a salva lumea prietenilor, cu ei cu tot, sau de a iubi cu pasiune. Euforia succesului era înlocuită neașteptat de repede cu sentimentul de zădărnicie, care declanșa în forul interior acțiuni brutale și contradictorii menite să spargă coaja îndărătnică a superficialității, rutina și zgomotul de fundal al societății contemporane a-tot-devoratoare. RESET Întreaga mea ființă, cu toate fațetele personale/ sociale/ profesionale a înțeles, atunci, nevoia stringentă al unui RESET autentic, nu doar de suprafață! Așa s-a declanșat în mine imboldul de a porni în căutarea ”Sanctuarului interior”, ca spațiu inițiatic pentru recunoaștere, renaștere, reinventare de sine și restabilire de Sens.

Loc potrivit | Mentor inspirat | Manifestare 

Bazele Proiectului le-am pus în urma unei conversații memorabile cu unul din mentorii mei, moment din care am căutat necontenit contextul, oamenii și locul potrivit pentru a construi un sat-refugiu, dar nu doar pentru mine, ci pentru toți cei ca mine!

Portal | Recunoștință  

De la bun început, efortul a fost uriaș, piedicile nenumărate, dar nu am renunțat. Și, iată, Portalul către Sanctuarul interior este aici și îl deschid pentru noi și necesare experiențe. Așa cum vă spuneam la începutul acestei mărturisiri, inițial, proiectul a avut forma durerii, însă acum, PORTAL Village reprezintă extazul, acceptarea, curajul și șansa Omului de a găsi limanul.

Recunoștință și dragoste tuturor celor care m-au inspirat, susținut și iubit necondiționat pe lungul drum al proiectului, de la idee, la materializare. Sunt gata să vă întâlnesc. Primenesc locul și vă aștept, cu timp, să treceți Pragul acestui spațiu consacrat libertății personale, creației, elevației spirituale și confortului interior!

VALORILE NOASTRE

SUSTENABILITATEA

Suntem o afacere sustenabilă. Pentru a putea rosti aceste cuvinte am implementat și protejat încă de la stadiul de proiectare abordarea holistică a provocării pe care o presupune existența acestei afaceri. Așa că, pentru noi, cea mai importantă valoare este de “a răspunde nevoilor prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”*

*Raportul Brundtland

EXCELENȚA

Investim continuu în oamenii din echipa noastră.

Monitorizăm și analizăm satisfacția clienților PORTAL Village.

Spunem ce facem. Facem ce spunem. Spunem adevărul de fiecare dată!

Rezervă următoarea Experiență

CONCEPT SLOW LIVING

Conceptul în sine reprezintă o piesă de domino generată de mișcarea lui Carlo Petrini și a grupului de activiști care au format Slow Food, o acțiune civică menită să apere tradițiile alimentare regionale în Roma anilor ‘80. Așadar, o contra reacție a normelor stabilite de ”secolul vitezei”, care de atunci a influențat continuu și benefic bio-ritmul societății contemporane occidentale. 

Pe măsură ce s-a descoperit că mai repede nu este întotdeauna mai bun, oamenii au adoptat cuvântul ”slow/lent” pentru mai multe domenii din viața de zi cu zi, food, travel, gardening, design, fashion, care însumate compun genericul slow living.

PORTAL Village invită la încetinirea ritmului ca și condiție esențială pentru a surprinde esențialul! Considerăm că încetinirea ritmului vieții și plasarea adevăratelor noastre valori în centrul stilului nostru de viață participă direct la formarea unei noi paradigme, a unei mentalități slow living, care ne determină să trăim în cunoștință de cauză, să luăm decizii conștiente și bine intenționate, în beneficiul propriei bunăstări, extinsă la nivel de micro-sistem și eco-sistem.

”Slow living este despre crearea de timp, spațiu și energie pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru noi în viață, așa că întreabă-te ce ai de câștigat!”  Brooke McAlary 

Rezervă următoarea Experiență
ro_RORomână