VORTEX SPA

 În armonie deplină cu natura

Sauna, mesele de masaj, zona interioară de meditație, ritualuri wellness și aromaterapie sunt completate cu zona de relaxare multisenzorială din exterior, revitalizare cu produse organice sau cu o baie neaoșă la ciubăr. 

WELLBEING

Relaxare

Purificare și echilibrare pentru spirit, minte și trup.

Întregul circuit al procedurilor acționează asemenea unui VORTEX capabil să extragă oboseala, negativitatea, programele mentale & procesele emoționale (auto)distructive, precum și setul inițial al stărilor inferioare conștiință.

PORTAL către linișteîn care  îți reînnoiești energia.

Încarcăte cu vitalitate, senzualitate, lasă natura și elementele ei  te vindece.

Rezervă următoarea Experiență

WELLBEING

Terapie

Accesează Portalul pentru a activa Vortexul celor 5 elemente într-un ritual de purificare! Îți propunem o un circuit multisenzorial de 60 de minute. Hai! 

Din cele mai vechi timpuri oamenii, poate imitându-i pe Zei, acordau o atenție specială ritualurilor de purificare ale ființei, în toată plenitudinea planurilor sale, făcând apel la elementele de bază ale Naturii și Lumii: Pământ, Aer, Foc, Apă și Ether. 

Așa și noi, astăzi, în PORTAL Village restaurăm un ritual ancestral de revitalizare și conectare la frumusețea acestei dimensiuni.

 

Rezervă următoarea Experiență

WELLBEING

Discreție

Specialiștii noștri, extrem de discreți, vă vor ghida și ajuta în acest circuit natural al huzurului.

Alege  îți amplifici experiența holistică de vindecare printr-un ritual de curățare și îmbaiere a trupului în uleiuri naturale prețioase

Planifică  participi la ședințele de yoga, mindfulness, forest bathing ce au loc periodic în PORTAL. 

Accesul turiștilor în spațiul VORTEX SPA se va face cu programare, asigurând astfel intimitatea și restul condițiilor necesare pentru o relaxare autentică și completă.

ro_RO