BUNGALOURI PREMIUM

Liniștea te cuprinde
ai tot confortul

Capacitatea bungalourilor

1-2 persoane

Capacitatea complexului

8 bungalouri

Acces persoane dizabilități

Bungaloul ADĂPOST

Dotări și facilități ★★★★

Nivel PREMIUM

Alege experiența

Bungalou Sun

Lorem ipsum dolorasdasd

Bungalou MOON

Lorem ipsum dolorasdasd

Cazare bungalouri premium

All Inclusive

Lorem ipsum dolorasdasd

Ofertă de paște

Lorem ipsum dolorasdasd

PORTAL Village este la granița dintre Omul contemporan și Natură. Rostul nostru este de a reactiva conexiunea dintre cele două planuri prin intermediul ospitalității și eco-divertismentului

FACILITĂȚI

Cazare

8 Bungalouri Premium

VATRA Bistro & Library

Restaurant și spații pentru evenimente

Wellbeing

Servicii wellness, stare de bine

Wi-Fi

FiberLink 1000, telefonie

Accesibil

Persoane dizabilități locomotorii

Animal Friendly

Prietenii patrupezi sunt bineveniti

our village

După cazare și împrospătarea cu duș, apă Kangen, cafea sau fructele pe care le vei găsi mereu în camera ta, fie îți pui outfitul de somn, fie pe cel de explorare. 

Dacă alegi a doua variantă, vei descoperi un spectru generos de zone de recreere, de meditație, de lenevit, de citit sau pur și simplu de contemplat peisajul.

Zona de pâmânt și văzduh o vei recunoaște în zona mestecenilor tineri, unde te așteaptă terasa Vetrei noastre, care se continuă cu o colecție specială de scaune si banci confortabile, special create pentru a servi mâncare bună și băuturi fine până spre noapte, sub bolta înstelată. 

Zona de foc vă va fi de folos la ceas de seară pentru clipele-scântei de spus povești cu și fără tâlc, care pot fi foarte bine asociate cu sesiuni wildfood, de gătit ad-hoc.

Zona de aer și arome Întreaga arie PORTAL este amenajată pentru clipe de relaxare activă și contemplare. Cadrul natural contribuie major la un răsfăț cu aer curat, ozonat și parfumat. Grădina cu plante medicinale și aromatice conferă nota ambientală de vârf. 

Zona de apă te apropie de cel mai puternic element primordial reprezentat de micuțele iazurile amenajate în incita PORTAL.  Luciul de apă întregește peisajul, oglindește cerul și oferă totodată un bonus de răcoare parfumată.  

BUNGALOURI

Moon

Bungalourile MOON sunt amplasate pe liziera pădurii, ceea ce le conferă nu doar un camuflaj vegetal perfect, ci și umbră răcoritoare, parfumată.

Adăpost (bungalou no.1)
Elemental (bungalou no. 2)

*Atributele Moon ale bungalourilor sunt determinate atât de suprafață construită, respectiv 24 mp, cât și de amplasarea lor în relație cu Cerul și Pământul

Rezervă următoarea Experiență

Natura umană

Am ales ca piesa de rezistență a spațiilor noastre de cazare și de petrecere a timpului să fie Omul, nu spațiul în sine încarcat cu elemente decorative.

BUNGALOURI

Sun

Bungalourile SUN au expunere spre Est și Sud-Est, beneficiind astfel de mai multă energie solară și culoare.

Benefic (bungalou no. 3)
Creativ (bungalou no. 4)
Ludic (bungalou no. 5)
Magic (bungalou no.6)
Original (bungalou no. 7)
Spiritual (bungalou no. 8)

*Atributele Sun ale bungalourilor sunt determinate atât de suprafața construită, respectiv 14 mp, cât și de amplasarea lor în relație cu Cerul și Pământul.

Rezervă următoarea Experiență

Fiecare bungaloul este un microunivers al ospitalității, fiind echipat cu tot ceea ce un călător are nevoie. Spațiile de depozitare inserate în pereți dețin fierbător, pahare, cești, colecție de ceaiuri și alte mici surprize savuroase. Apa proaspătă Kangen te va răcori și hidrata. Geamantanele au locul lor, sub podiumul pe care este ridicat patul, iar umerașele așteapta să despachetezi. Noptierele clasice le-am înlocuit cu nișe elegante pentru telefon și carte. Serviciile sunt complete, de la room service si acces automatizat, la WI-FI, telefonie, prize electrice si date, tot contextul de care ai nevoie, la nivel performant.

Podestul pe care tronează patul cu somieră și saltea FIVE STARS, așternuturile din bumbac periat, pernele cu pene și puf alcătuiesc culcușul ideal pentru odihnă, refacere, pasiune.

Peretele transparent anulează distanța dintre Om și Natură, oferind un cadru ideal de relaxare, meditație, iubire, conversații inspirate și odihnă.

Ambient simplu și calm, în tonuri complementare de mesteacăn și gri-uri, cu accente de alb și ocru. Materialele ecologice folosite îți mențin aerul proaspăt de pădure chiar și în interior.

La noi, ideile bune, formula fericirii sau planul de viață pentru următorii ani pot fi schițate direct pe pereți. Nu pe toți, ci pe cel special vopsit tip whiteboard, pe care îl vei identifica în spațiul de odihnă și creație.

ro_RO