OFERTE DEDICATE

Portal Village: întruniri cu sens în contextul potrivit

Aflat la doar 20 de minute de Sibiu, PORTAL Village este locația ideală pentru reuniuni private, evenimente corporate și ateliere.

Spațiile minimaliste, ultramoderne, dar totodată puternic ancorate în natură, permit nenumărate posibilități de petrecere a timpului și de organizare de evenimente într-un spectru tematic nelimitat. 

CORPORATE

Evenimente Corporate

Un PORTAL al Ideilor SMART

Programele de wellness corporative și-au demonstrat eficiența în strategia de menținere a talentelor de top și a îmbunătățirii performanței angajaților, motiv pentru care PORTAL Village pune la dispoziția companiilor mari sau mici absolut toate condițiile pentru acest tip de activități.

Avem grija și știința ca în incinta noastră evenimentele să se desfășoare armonios, într-un echilibru perfect între util și plăcut, ședințele provocatoare și momentele de relaxare, între identificarea unui plan strategic sustenabil și acțiuni inedite menite să reactualizeze vitalitatea echipei.

Slow Work – Încetinește ritmul și vei descoperi noi perspective.

Rezervă următoarea Experiență

PRIVATE

Evenimente Private

Un PORTAL al Familiei și Prieteniei

Departe de lumea dezlănțuită și zgomotoasă, sau de cea înlănțuită în cutume incompatibile cu stilul tău de viața, PORTAL Village îți oferă logistica necesară și ambientul ideal pentru organizarea de reuniuni familiale, ceremonii, aniversări, petreceri private, evenimente speciale menite să fixeze în suflet și memorie cele mai frumoase și mai importante momente care au ca numitor comun forța indestructibilă a iubirii necondiționate.

Capacitatea noastră este în conformitate cu nouă paradigmă a vremurilor contemporane care recomandă un număr limitat de participanți, poate și într-un exercițiu special de organizare în care ești invitat să alegi doar ceea ce este foarte aproape de inima ta.

Slow Love – Iubește fără grabă, fără frică, fără prejudecăți. Sărbătorește și onorează neîncetat iubirea și oamenii iubiți!

Rezervă următoarea Experiență

Tematice

Evenimente Tematice

Un PORTAL al Sinelui vindecător

Visat, proiectat și construit ca un spațiu de recuperare de Sine, de conectare cu Natură și cu ”Nordul interior”, PORTAL – Green Village este destinația ideală pentru organizarea de ateliere/sesiuni/tabere de artă, de creație, de comunicare, de spiritualitate, de sănătate, de yoga, de tot ce activează in noi vindecătoarea energie divină.

Avem credința că prin prezența tuturor oamenilor frumoși care vor păși în PORTAL, acest loc minunat se va transforma, în timp, într-o comunitate luminată.

Toate spațiile indoor & outdoor au fost special amenajate pentru a susține cu succes gama generoasă a activităților tip retreat.

Și, da, reafirmăm și garantăm faptul că PORTAL Village reprezintă extazul, acceptarea, curajul și șansa Omului de a găsi limanul!

Slow Spiritual Awakening – Pentru că VIAȚA, în esență, este o minunată aventură dedicată trezirii spirituale, nu amâna și nu grăbi, nici procesele de conștientizare, nici etapele de inițiere! Alege timpul potrivit pentru ele, LOCUL l-am construit noi.

Rezervă următoarea Experiență
ro_RO