Bistro | Work Environment | Library

Toate drumurile duc la VATRA

 

Gândit a fi  o micro-comunitate perpetuă și mobilă, PORTAL Village își are propria Vatră. Așa cum de la începutul lumii, vatra a fost consacrată ca punct central al existenței unui om, familie sau comunitate, la fel și noi astăzi am creat și amplasat un spațiu multifuncțional chiar în centrul incintei, cu o capacitate de 24 locuri, pe două niveluri, parter și mansardă.

vatra

Green Bistro

Vatra noastră este un excelent Green Bistro, amenajat și dotat corespunzător pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, folosind rețete și ingrediente care poartă nu doar sigiliul tradițional, ci și pe cel ecologic.

Grădina și microfermele locale ne asigură resurse curate, iar furnizorii noștri sunt aleși pe criterii de certificare a calității alimentelor. Produsele folosite de noi sunt certificate și provin de la producătorii locali din zonele tradiționale ale județului Sibiu.

Rezervă urmatoarea Experiență

vatra

Green Work Enviroment

Vatra noastră este un Green Work Environment inspirațional, destinat activităților de creație, social & business networking, comunicare, ateliere tematice și binefăcătoare..
Rezervă urmatoarea Experiență

vatra

Green Library

Vatra noastră este și o oază de serenitate, ideal pentru studiu, Green Library. Pe lângă o conexiune foarte bună la Internet punem la dispoziția clienților o colecție valoroasă de volume, atent selectate, menite să contribuie la petrecerea timpului într-un mod cât mai plăcut și util, totodată.
Rezervă urmatoarea Experiență

Vatra Green Bistro este un PORTAL către casa arhetipală, în care oamenii intră pentru a se încălzi, pentru a se așeza la masă cu cei dragi, pentru a povesti întâmplările de peste zi sau de peste viață, pentru a-și lecui rănile sau șterge lacrimile, pentru a-și înveseli inima sau pentru a-și primeni întreaga ființa cu o binecuvântată îmbrățișare. 

ro_RO